KærlighedSmilingDanmark

Bryllupsklokker og - overvejelser, når du vælger din livspartner og planlægger dit bryllup

Han har friet og ringen sidder næsten på din finger. Nu kommer den stressende del. Du ønsker selvfølgelig et rigtigt drømme bryllup

Helsingør og Hamlets Castle", udødeliggjort i William Shakespeares verdenskendte skuespil Hamlet, er Elsinore den mest fantastiske og romantiske scene for et bryllup og kun 45 min. fra København. Vælg slottet Hamlet eller et af de andre fantastiske steder omkring Hamlets by til et rigtigt romantisk Bryllup.

Life Partner

.

Dalby Diamonds

Gør hendes drømme til virkelighed...Let her dreams come true
Med Dalby Diamonds højklasse udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe. Ekstraordinære diamantsmykker af højeste kvalitet. Det har Dalby Diamonds opnået ved at kombinere førende og klassisk smykkedesign, førsteklasses håndværk med produktion i New York og direkte adgang til verdens fineste kvalitetsdiamanter. Dalby Diamonds handler direkte, uden mellemled, til Dalby Diamonds Copenhagen | London | New York

At date nogen i årevis eller uger betyder måske ikke, at du er så seriøs, men hvis du overvejer at tage det næste skridt og blive gift, så skal du være bevidst om din beslutning. Du skal være sikker på flere aspekter, fordi det at blive gift og leve hele livet med nogen kan lyde fascinerende, men kan være ret svært i flere tilfælde.

For at hjælpe dig med at vælge den rigtige livspartner før bryllupsplanlægningen, har vi her nogle tips, som du kan følge. Vi har listet de vigtigste ting, du skal kigge efter hos din partner.

Den menneskelige naturs love
love smile

Inden for de sidste fire årtier har forskningen i stigende grad været i centrum for at forstå Den menneskelige naturs love

En persons grundlæggende natur kan aldrig ændre sig, og det er ikke let at tilpasse sig en person med den modsatte natur. Selvfølgelig, siger de, det modsatte tiltrækker, men når du skal håndtere det modsatte hver dag, bliver det irriterende. Det er nødvendigt at være opmærksom på at give mere opmærksomhed til personen, og hvordan han eller hun opfører sig. Du skal tænke på, om personens natur er noget, du gerne vil leve med eller ej.

Interesser og hobbyer
Interests and hobbies

2. Interesser og hobbyer
Mens dit CV fortæller historien om dine kvalifikationer og din karriere, afslører hobby- og interesseafsnittet lidt mere af din personlighed

Du bør lede efter en partner, der ikke kun matcher dine vibes og natur, men også matcher dine interesser og hobbyer. Hvis begge partnere har ens interesser og hobbyer, så bliver livet lettere at leve. Hvis du f.eks ønsker at blive gift i Danmark og have et romantisk bryllup, men din partner har ingen interesse i det, så ville det resultere i sammenstød og skuffelser. Selvfølgelig kan du ikke finde en partner, der udveksler de samme interesser og hobbyer, men det skal matche mere end 50 % for at gøre livet nemt og sjovt.

Empati og kærlighed
love and Empaty


Vi hører ofte om behovet for mere empati i verden. Du har uden tvivl været vidne til dette i en eller anden form:

3. Empati
At være praktisk er rart, og denne egenskab tiltrækker ofte en kvinde. Men en mand uden empati ville ikke være den rigtige partner for dig. Du skal lede efter en mand, der også er empatisk overfor dig og andre.

Men længes du efter, at andre skal gengælde dine følelser, hvorfor undlader vi så ofte at gøre det samme for andre?


.

4. Livsmål
I dag er kvinder ret ambitiøse, og det tiltrækker mænd. Dog har alle deres egne livsmål med hensyn til karriere, familie, børn og mere. Det er nødvendigt at lære om hinandens livsmål og vælge en livspartner derefter. Hvis dine professionelle og personlige mål matcher, kan du undgå tvister og leve et lykkeligt ægteskab.

5. Tillid
Mange mennesker kan lide en besiddende partner, men efter nogen tid, vil det blive irriterende at leve med en alt for dominerende partner. Du skal vælge en partner at bruge dit liv med en person, der tror på dig og din loyalitet.

Dette er de fem træk, du skal finde i din livspartner. Forelskelse er ofte nemt, men det er svært at leve op til alle forpligtelser. Du skal vælge en livspartner, der vil tilføje flere farver og vinkler til livet.

Når du har fundet din partner, skal du kontakte os Vi kan hjælpe dig med at arrangere dit romantiske bryllup i Danmark.