KærlighedSmilingDanmark

DatingReward.com

love smile
søg her:
Dating Love

Over 10.000 Søger en kæreste eller en "rejse ven"

Er du over 18 år og ønsker at finde en kæreste, eller er din eneste ene gået bort for tidligt og du savner en rejsepartner for resten af livet, så er Smiling Dating måske lige dig – Smiling Dating er en tryg og sikker ramme for dig og singler der søger en kæreste. Du kan oprette din dating profil nemt og helt gratis som over 10.000 andre singler allerede har gjort. Måske er Smiling Dating også dit dating site.

Hver tredje dansker finder en kæreste på nettet og her på Smiling Dating er der plads til alle. Uanset om du leder efter en kæreste, en flirt, en date eller du bare er her for at 'hygge'. Du vælger bare hvad Du er interesseret i. Du kan altid slette din profil igen. Læs om kærlighedsbussen Stå på - stå af

Har du et spørgsmål, så stil det her, eller find svar i allerede stillede spørgsmål.

Smiling Dating giver mulighed for at finde kæresten, vennen veninde eller bare en at tale med – helt gratis.
Du kan stille spørgsmål her og vi eller andre som dig kan se og svare på dine spørgsmål
BEMÆRK Alt hvad du skriver her på Debat siden er helt offentligt og alle kan læse med.


QR CoderTonny
11-09-2021
Tonny Parnell

Hvad er en QR Code  

Hvad er en QR Code

Da Restaurant Café Olai Helsingør åbnede under Coronarestriktioner indførte man QR code til aflæsning af det digetale og berøringsfri menukort

QR Code Cafe Olai menukort

QR Code er en todimensionel "streg"-kode – også en såkaldt matrix-kode, som blev udviklet i 1994 af den japanske virksomhed Denso-Wave. "QR" er et synonym for quick response ("hurtigt svar"), hvilket er ideen med QR-koder.

Online med QR Code menukort QR Koden er "fri", Til gengæld forlanger udvikleren, at virksomheden akkrediterers med teksten "QR code is trademarked by Denso Wave, inc."

idéen bag QR stregkoderne var, at de skulle bruges i produktionen af biler, hvor robotter m.v. automatisk kunne genkende QR coden.

Efterhånden har QR stregkoderne fået en bred anvendelse generelt og bruges i dag til en lang række formål fordi QR koden kan indeholde langt flere informationer og større tekstblokke og kan hurtigt aflæses af en Mobil telefon som: Postadresser, URL'er til websider, telefonnumre, e-mail-adresser og utallige andre steder.

Når du indsætter og bruger QR stregkoden, bliver den lagret som en "billedfil".JPEG

Du skal være opmærksom på at en QR stregkode kan indeholde meget store mængder data, og er derfor ofte brugt af Hackere hvor sporings cookies lægges ind uden du ved det, det gælder ofte når du benytter de "GRATIS" tilbud på Google

Lav din GRATIS QR-Code her


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Page: 2
1 [2] >