KærlighedSmilingDanmark

DatingReward.com

love smile
søg her:
Dating Love

Over 10.000 Søger en kæreste eller en "rejse ven"

Er du over 18 år og ønsker at finde en kæreste, eller er din eneste ene gået bort for tidligt og du savner en rejsepartner for resten af livet, så er Smiling Dating måske lige dig – Smiling Dating er en tryg og sikker ramme for dig og singler der søger en kæreste. Du kan oprette din dating profil nemt og helt gratis som over 10.000 andre singler allerede har gjort. Måske er Smiling Dating også dit dating site.

Hver tredje dansker finder en kæreste på nettet og her på Smiling Dating er der plads til alle. Uanset om du leder efter en kæreste, en flirt, en date eller du bare er her for at 'hygge'. Du vælger bare hvad Du er interesseret i. Du kan altid slette din profil igen. Læs om kærlighedsbussen Stå på - stå af

Har du et spørgsmål, så stil det her, eller find svar i allerede stillede spørgsmål.

Smiling Dating giver mulighed for at finde kæresten, vennen veninde eller bare en at tale med – helt gratis.
Du kan stille spørgsmål her og vi eller andre som dig kan se og svare på dine spørgsmål
BEMÆRK Alt hvad du skriver her på Debat siden er helt offentligt og alle kan læse med.


Dating
04-11-2022
Tonny Parnell

Opret en god og sigende profil  

Først skal vi sige at en profil eller Login til en smiling service, giver dig adgang til alle vores servis, herunder Dating, smiling Love - rejsesider - booking sider - debatsider - What to do kalender, - særlige mærkedagedage kalender - Grøn energi og omstilling. dialog om Power to x udvikling og grøn klimaregnskab med meget meget mere,

I princippet kan du nøjes med at indtaste Email - ønsket Kodeord - adresse postnummer - by og land og du er klar til at bruge alle vores services.

Nogle sider eller portaler kræver lid mere, og ofte vil du gerne prale lidt af dig selv - - fortælle om din uddannelse (jobregistre og ansættelsesburoer ser også vores sider) Se Profil eksempler.

Til en Jobsamtale skal man "Sælge" sig selv, det skal du også på vores dating side som arbejder sammen med vores SmilingLove.com samt Smiling-X og KingCobra-x.com.

Alle sider har en seperat funktion men de fleste vi har nævnt her, "spiller" på Smil - Kærlighed - Sex - Føl dig værdsat - samværd - ny rejseledsager og kærlig samvær i livet.

Den unge "kejtede" i puberteten har vi i fokus, men også den ældre der alt for tidligt har mistet sin samlever og rejseledsager ser vi mange af.

På smilingDating.com kan du vælge at have en åben profil, eller en lukket profil der kun vises til den gruppe der følger dig på SmilingDating.com

Hvis du vælger at lukke din Dating profil kan du sætte din profil på "pause" - - så bliver alle dine data låst, men du kan senere åbne dem igen hvis en kontakt alligevel ikke var noget.

Du kan til enhver tid lukke din profil helt og vi sletter alt, inclusiv video - billeder og bare ALT hvad der er på din profil.

Alle forsøger at lave penge på "Kunstig intelligens" men AI - "kunstig intelligens" er blot en ekstrem hurtig måde at lagre og tilgå ekstremt store datamængder.
SmilingDating.com - DatingReward.com og KingCobra-x.com er programmeret i "Pyhton" med VB.NET, og vi benytter den nye AI arkitektur, der gør det muligt at arbejde med ekstremt store datamængder, derfor kan du, når du opretter din profil, - benytte AI, og anmode SmilingDating.com om at lave en profiltekst til dig, ved at benytte en chatGPT arkitektur der passer til din profil.
hvis du selv har adgang til ChatGPT, kan du også selv lave en profil fra kunstig intelligens
Vil du vide ledt mere om fremtidsmulighederne for kunstig intelligens. så læs her.

Vi vil om kort tid informere yderligere om indtastning af en god profil. og lægge en ny Manual op.


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Page: 1
 [1] 2 >
24-01-2024


Pas på derude Hvad er "Sextortion"
Sexafpresning - eller sextortion - er når uvedkommende får adgang til private billeder eller videoer med seksuelt indhold og truer med at offentliggøre dem, hvis ofrene ikke sender flere billeder eller betaler et beløb.....
sextortion Pas på derude Hvad er "Sextortion"

24-04-2023


Ny Gruppe
Hvordan opretter jeg en ny gruppe i mit postkontor....
Group Ny Gruppe

04-11-2022


Gratis Særlige Mærkedage kalender
SmilingDating forsøger at tilpasse 'din lille bemærkning' så den 'fitter' og tager sig lidt romantisk ud på de fleste mobiltelefoner og labtop.....
Dating Gratis Særlige Mærkedage kalender

03-10-2022


Hvor mange køn findes der
De senere år er der sat mere fokus på forskellige køn....
Dating Hvor mange køn findes der

19-11-2021


Kan jeg slette min profil?
Kan jeg slette min profil....
Profil Kan jeg slette min profil?

19-11-2021


Vi bruger Kaldenavn
Vi bruger kaldenavn og Default foto for at beskytte din identitet indtil du selv ....
Profil Vi bruger Kaldenavn