KærlighedSmilingDanmark

Smiling are the language of love and will be rewarded

Share the smile, and get rewards. humor and love comes from your heart

love smile
Send en blomst eller humorgram med Love »

Send et kærligt humorgram med Dating Reward.com

Lad Smilingdating.com eller DatingReward.com være din daglige kærlighedserklæring. Send hurtige, spontane noter - humorgrammer når kæresten mindst venter at du tænker på din elskede. Du kan endda sende blomster og håndtegnede billeder, så det aldrig bliver kedeligt. Du har en Gratis kalender med Særlige mærkedage hvorfra Smiling-Love automatisk sender et Humorgram den dag du har indtastet i kalenderen.

Humorgram

At Vise de mennesker, vi elsker, hvor meget vi holder af dem, behøver ikke altid at være en kompleks og storslået gestus, men du er nok heller ikke lige den der "moser" hen til en sød pige / mand og udbryder klodset (medens dine kinder er ildrøde og sveden pibler frem) - JEG ELSKER DIG ! - men ved at være lidt ekstraordinær elegant og yde en ekstra indsats kan du virkelig nå langt. Prøv lidt ekstraordinært, og du vil blive belønnet - - Sæt Svigermor på listen med "Særlige mærkedage" og du vil helt sikkert fremover være svigermors foretrukne

Du klikker 'send' og et splitsekund efter popper en mail/SMS op hos den udkårne.

Create your free profile » Det er ikke bare en vilkårlig kedelig SMS eller mail, men et humorgram der er speciel designet af vores Dygtige Humorgram tegnere og designere, og er tilpasset til at "fitte en hvilken som helst mobile phone eller fuldskærm på en alm. kontor PC og du vælger selv om afsenderen skal være anonym eller hvor mange humorgrammer du vil sende inden du afslører afsenderen

Et humorgram har udseende som de tre eksempel fotos nederst, og fylder hele skærmen på mobilen, pas på med den sidste 'ANONYM'- - -hvis du sender til en medarbejder der måske sidder lige overfor eller tæt på, - og den person arbejder og åbner mails på en alminde pc i et åbent kontorlandskab - så vil der dukke en buket røde roser op der fylder hele skærmen, og er det en kvinde, vil kinderne hurtigt få samme farve som roserne.

Det er som nedenfor vores små humorgrammer eller 'Love Messages with humor'  ser ud på den Mobil phone du sender til.
Jeg vil diskret høre om du er frisk på en date.?
love smile

I dag bruger de fleste deres Iphone hver eneste dag, og kun gennem din og deres iphone kan du bryde bariæren og blive indlemmet i 'deres' gruppe.
Me-To debatten har yderligere vanskeliggjort kærlighedsromanchen og hvordan du kontakter en du kunne tænke dig at kæreste med. -Det gælder både unge og ældre på dating. - - - Du går jo ikke lige hen ug udbryder JEG ELSKER DIG!?? - - - Det virker bare lidt forkert og du bliver til grin.
Med det viste humorgram siger du pænt og ordentligt: Jeg har længe haft lyst til at spørge,? - Men her er et gavekort til indløsning hos mig når du ønsker.
Hvis du vil aftale tid og vide hvem jeg er så læs QR-koden
Hvis du ikke vil have flere røde roser fra mig så klik her

Endelig har jeg lejlighed til at vise mine følelser
love smile

Vi har udviklet en App hvorfra du lynhurtigt kan sende Emoji - Gadges- humorgram - en buket røde roser, et postkort, med m. m. fl. grafiske udtryk og ideogrammer der siger meget mere end du kan skrive på ti sider. - - Gå langsomt frem og vent på dine små tilnærmelser giver pote.

I dag kan du sige til pigen eller fyren JEG ELSKER DIG! Højt og tydeligt uden du bliver lige så rød i kinderne som det hjerte eller den buket roser du sender.

Hvordan virker det?: Ovenstående humorgram siger:  Jeg har længe haft et godt øje til dig og endelig har jeg en lejlighed til at sige det, tillykke med fødselsdagen   Du behøver ikke sige mere, de røde roser siger mere end ord.

Send a humorgram now
Humorgram med eller uden afsender Love dating

Vi har erfarin med at hurtige mindre beløb benyttes og skal være til rådighed omgående fordi du ofte inden for få sekunder har mulighed for at gøre dig populær eller interesant overfor en mulig kæreste, eller du dater over nettet og vil sende en kærlighedsmessages lige nu og her.

Smiling dating er GRATIS en konto er ikke obligatorisk, og du kan senere overveje om det nu alligevel ikke er praktisk.

Du kan fra dit kartotek Særlige mærkedage bestille Humorgrammer til automatisk afsendelse på den dato du har indtastet. Derfor er det også praktisk med en bufferkonto frem for du skal svinge kreditkortet hver gang du bruger 20 kr.

Send this lov messages now
100kr. overføres til dig
love smile


Når du Surfer på SmilingDating.com Eller DatingReward.com vil du ofte have brug for en service fra en af vores andre serviceportaler, du bliver måske vildt forelsket og får lyst til at bemærke dig ved små gimmic - humorgrammer, det kan være småbeløb fra kr. 5,00 - men, og - eller du får pludselig trang til at ledsage din rejsekammerat på et ultra luxus krydstogt i Caribien kr. 78.000,00 - kr. 100.000,00 ?

Find en rejsekammerat » Du skal bare registrere dig som bruger og vi overfører straks kr 100 til din konto som du kan bruge på sjov, synes du det lyder spændende kan du senere fylde mere på din konto så du kan udfolde dig yderligere, eller du kan bare lukke din konto igen, ingen ekstra regning,

Hvis du vil oprette dine børn (meget populær hos teenagere), kan de ikke bruge mere end der står på kontoen

Vi er ikke som de andre
love smile

Vi har en passion for kærlig humor og Det er helt gratis at oprette en Profil her på DatingReward.com

Teamet bag SmilingDating og SmilingLove har udviklet et Gratis Dating Concept og en GRATIS social kontakt med humor, hvor du kan finde sjove 'humorgrammer' som du ved et clik kan sende til en du holder af. Du skal ikke betale med Visa - Mobile eller andre kort hvor du betaler gebyrer provision m.m.m..

Fordi vi har erfaret at vores kærlighed´s posters og små opmuntrende 'humorgrammer' og sjove hurtige 'messages' i hverdagen er populære at benytte, ikke bare nu hvor du er single, men livet igennem, og altid er der behov for at gøre dig opmærksom med en lille kærlighedserklæring til en du holder af, derfor regner vi også med at vi har dig som bruger i lang tid, også når du er i et parforhold.

Sjov og humor
love smile

Du opretter en kontaktliste med adresser og Særlige mærkedage (bryllupsdag . din svigermors fødselsdag osv.)

Du har ofte inden for få sekunder mulighed for at gøre dig populær eller interesant overfor en mulig kæreste, eller du sidder og dater over nettet og vil sende en kærligheds humorgram lige nu og her. - så har du ikke tid til at finde kreditkortet og vente på en godkendelse.

Smiling Dating er GRATIS og en konto er ikke obligatorisk, og du kan senere overveje om det nu alligevel ikke er praktisk.

Når din profil er oprettet og godkendt, bliver der oprettet en konto til dig, som du kan bruge af.

Første gang sætter vi kr. 100 ind på en startkonto. Så kan du overveje om du vil påfylde, og - eller hvornår