KærlighedSmilingDanmark

Smiling are the language of love

It comes from my heart

love smile

Victor Borge og 100 år med musik og latter

love smile

Victor Borge sagde altid, at ”smilet er den korteste vej mellem mennesker”. Faktisk er smilet en vigtig psykologisk faktor, da det præsenterer os som imødekommende mennesker og smitter positivt af på vores eget humør.

Victor Borge blev hyldet som et vidunderbarn og begyndte allerede sin udøvende karriere med en klaverdebut i 1926 i en alder af 17. I otte årtier var han aldrig ude af rampelyset. Komikeren "The Great Dane" , som den elskede internationale humorist og musiker blev kendt som, og blev fejret over hele verden.

Create your free profile » Victor Borge sagde altid, at "...et smil er den korteste afstand mellem mennesker ..." og gik i gang med at bygge bro gennem sine komiske musikalske præstationer. Anerkendt som en af ​​de sjoveste kunstnere, verden nogensinde har kendt, smeltede Victor Borge sammen one-liners, pratfalls, double-takes og uhyrlige scenenøjer med pianistisk beherskelse og skabte en unik blanding af komedie og musik.

Victor Borge var eminent til hurtig - præcis og for med ganske få ord og på det rigtige tidspunkt at levere overraskelsen til modtagerens refleksion og reaktion

Humor er et virkemiddel, vi ser i mange medier og tekster, hvor det skaber en let stemning og god kontakt til modtageren. Men det er også et virkemiddel, som kan kommunikere alvorlige budskaber.

Det er Victor Borges helt særlige humor, vi forsøger at holde som en rød tråd i vores arbejde med SmilingLove. og SmilingDating.com

En helt speciel tak til Victor Borge. til hvem vi sender et smil og forsøger at bringe "The Great Dane" oneline.

100kr. overføres til dig
love smile

Når du Surfer på SmilingDating.com vil du ofte have brug for en service fra en af vores andre serviceportaler, du bliver måske vildt forelsket og får lyst til at bemærke dig ved små gimmic - humorgrammer, det kan være småbeløb fra kr. 5,00 - men, og - eller du får pludselig trang til at ledsage din udkårende på et ultra luxus  krydstogt i Caribien kr. 78.000,00 ?

Du skal bare registrere dig som bruger og vi overfører straks kr 100 til din konto som du kan bruge på sjov, synes du det lyder spændende kan du senere fylde mere på din konto så du kan udfolde dig yderligere, eller du kan bare lukke din konto igen, ingen ekstra regninger, hvis du vil oprette dine børn (meget populær hos teenagere), kan de ikke bruge mere end der står på kontoen

Din kærlighed belønnes af: DatingReward.com »

Vi er ikke som de andre
love smile

Vi har en passion for kærlig humor og Det er helt gratis at oprette en Profil her på DatingReward.com

Teamet bag SmilingDating har udviklet et Gratis Dating Concept og en GRATIS social kontakt med humor, hvor du kan finde sjove 'humorgrammer' som du ved et clik kan sende til en du holder af. Du skal ikke betale med Visa - Mobile eller andre kort hvor du betaler gebyrer provision m.m.m..

Fordi vi har erfaret at vores kærlighed´s posters og små opmuntrende 'humorgrammer' og sjove hurtige 'messages' i hverdagen er populære at benytte, ikke bare nu hvor du er single, men livet igennem, derfor regner vi også med at vi har dig som bruger i lang tid, også når du er i et parforhold.

Sjov og humor
love smile

Du opretter en kontaktliste med Mailadresser og Særlige mærkedage (bryllupsdag . din svigermors fødselsdag, exkæresten´s bryllupsdag med dig osv.)
Vi har erfarin for at hurtige mindre beløb benyttes og skal være til rådighed omgående fordi du ofte inden for få sekunder har mulighed for at gøre dig populær eller interesant overfor en mulig kæreste, eller du sidder og dater over nettet og vil sende en kærlighedsmessages lige nu og her. - så har du ikke tid til at finde kreditkortet og vente på en godkendelse, derfor har vi oprettet en start-buffer konto.

Smiling-Love er GRATIS og en konto er ikke obligatorisk, og du kan senere overveje om det nu alligevel ikke er praktisk.

Vores Smiling-Love service benytter en brugerkonto hvor der løbende kan påfyldes efter forbrug. Når din profil er oprettet og godkendt, bliver der oprettet en konto til dig, så kan du overveje om du vil påfylde, og - eller hvornår