KærlighedSmilingDanmark

DatingReward.com

love smile
søg her:
Dating Love

Over 10.000 Søger en kæreste eller en "rejse ven"

Er du over 18 år og ønsker at finde en kæreste, eller er din eneste ene gået bort for tidligt og du savner en rejsepartner for resten af livet, så er Smiling Dating måske lige dig – Smiling Dating er en tryg og sikker ramme for dig og singler der søger en kæreste. Du kan oprette din dating profil nemt og helt gratis som over 10.000 andre singler allerede har gjort. Måske er Smiling Dating også dit dating site.

Hver tredje dansker finder en kæreste på nettet og her på Smiling Dating er der plads til alle. Uanset om du leder efter en kæreste, en flirt, en date eller du bare er her for at 'hygge'. Du vælger bare hvad Du er interesseret i. Du kan altid slette din profil igen. Læs om kærlighedsbussen Stå på - stå af

Har du et spørgsmål, så stil det her, eller find svar i allerede stillede spørgsmål.

Smiling Dating giver mulighed for at finde kæresten, vennen veninde eller bare en at tale med – helt gratis.
Du kan stille spørgsmål her og vi eller andre som dig kan se og svare på dine spørgsmål
BEMÆRK Alt hvad du skriver her på Debat siden er helt offentligt og alle kan læse med.


All
24-01-2024
Tonny Parnell

Pas på derude Hvad er "Sextortion"  

Pas på derude
Svindlere udnytter folk, der leder efter romantiske partnere, ofte via dating websteder, apps eller sociale medier, ved at udgive sig for at være potentielle ledsagere. De spiller på følelsesmæssige triggere for at få dig til at give penge, gaver eller personlige oplysninger.

Dating- og romantiksvindel finder ofte sted gennem online dating-websteder, men svindlere kan også bruge sociale medier eller e-mail til at skabe kontakt. De har endda været kendt for at ringe til deres ofre som en første introduktion. Disse svindelnumre er også kendt som 'catfishing'.

SmilingDating.com har udviklet flere filtre og algoritmer, der hurtigt fanger ulovlige svindlere, som kun kan fungere, hvis folk med ondsindede hensigter kommer igennem vores kontrol med falske profiler. - Hvis du stadig får, bare en lille mistanke, vil vi sætte stor pris på, at du informerer os hurtigst muligt - - Vi hjælper dig og du hjælper andre, - den samme person er ofte i gang med at svindle flere profiler.

Sexafpresning - eller "sextortion" - er når uvedkommende får adgang til private billeder eller videoer med seksuelt indhold og truer med at offentliggøre dem, hvis ofrene ikke sender flere billeder eller betaler et beløb.

Sådan foregår sexafpresning
Kontakten skabes fx på Facebook, Chatroulette eller et andet socialt medie, men vær også opmærksom her på SmilingDating.com.

 Gerningsmanden bruger en falsk profil med et falsk billede af sig selv
Når kontakten er etableret, vil man ofte blive bedt om at flytte til et mere privat forum med webcam, eksempelvis Skype
Her udveksler man seksuelle billeder og/eller filmklip. Der vil ofte være tale om en gradvis proces, hvor begge parter udleverer nøgenmateriale
Gerningsmanden gemmer eller optager materiale og afpresser herefter offeret ved at fortælle, at videoen eller billederne vil blive offentliggjort eller sendt til venner, familie og kollegaer, med mindre du betaler
I andre tilfælde vil gerningsmanden kræve nye seksuelle billeder i stedet for penge, og i de værste tilfælde kan offeret bliver presset til at mødes med gerningsmanden i den virkelige verden.

Gerningsmanden er ofte dygtig til at manipulere, og hvis først kontakten er skabt, kan det være meget svært at gennemskue, om der er tale om et kriminelt eller et reelt forhold. Det er heller ikke muligt i praksis at forhindre at billeder og film spredes, hvis det først er blevet delt.


Hvis du bliver afpresset

Stop kommunikationen
Lad være med at dele mere
Lad være med at betale noget
Dokumenter hændelsen med screendumps og gemte beskeder
Få hjælp og tal med nogen om det
Anmeld forbrydelsen til politiet. 

Hvis du oplever, eller har mistanke om en profil der kunne have "mistænkelige" hensigter, så må du endelig anmelde det til Dating@SmilingDating.com, vi tager os omgående af sagen, og kan måske finde bagmanden.


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Artikkel overskrift Dit Navn   Anonym
 
   
Page: 1
 [1] 2 >
24-04-2023


Ny Gruppe
Hvordan opretter jeg en ny gruppe i mit postkontor....
Group Ny Gruppe

04-11-2022


Gratis Særlige Mærkedage kalender
SmilingDating forsøger at tilpasse 'din lille bemærkning' så den 'fitter' og tager sig lidt romantisk ud på de fleste mobiltelefoner og labtop.....
Dating Gratis Særlige Mærkedage kalender

04-11-2022


Opret en god og sigende profil
I princippet kan du nøjes med at indtaste Email - ønsket Kodeord - adresse postnummer - by og land og du er klar til at bruge alle vores services.....
Dating Opret en god og sigende profil

03-10-2022


Hvor mange køn findes der
De senere år er der sat mere fokus på forskellige køn....
Dating Hvor mange køn findes der

19-11-2021


Kan jeg slette min profil?
Kan jeg slette min profil....
Profil Kan jeg slette min profil?

19-11-2021


Vi bruger Kaldenavn
Vi bruger kaldenavn og Default foto for at beskytte din identitet indtil du selv ....
Profil Vi bruger Kaldenavn