KærlighedSmilingDanmark

Smiling are the language of love

It comes from my heart

love smile

Humor og kærlighed

love smile

Victor Borge sagde altid, at ”smilet er den korteste vej mellem mennesker”. Faktisk er smilet en vigtig psykologisk faktor, da det præsenterer os som imødekommende mennesker og smitter positivt af på vores eget humør.

Humorens rolle i romantiske forhold 

Humor, som kan synes at kollidere med den intensitet, der er typisk for romantisk kærlighed, kan alligevel være værdifuld i romantik.

Er humor altid god i kærlighed? - Er Humor nyttig til forførelse? - Og skal vi fortælle vittigheder under sex? 

Humor og følelser 
Humor ligner følelser ved, at den har et stærkt element af uoverensstemmelse og forandring. Både følelser og humor kombinerer to perspektiver - nemlig det forventede og det uventede.

love smile

I humor er uoverensstemmelsen behagelig og kræver ingen handling (Som på billedet til højre, kan det i visse situationer også være overflødigt)

I modsætning til følelsernes praktiske orientering involverer humor en mere abstrakt og mindre målrettet aktivitet.

I tilfælde af frygt eller vrede forbereder vi os på at kæmpe eller flygte; men når vi bruger humor og griner af noget morsomt, forbereder vi os ikke på handling af nogen art.

love smile

Når vi griner, er vi faktisk midlertidigt deaktiveret. Vi bruger ofte humor for at blokere negative følelser, såsom frygt, vrede eller sorg, eller for at løse spændinger. 

En sans for humor er typisk uforenelig med en ekstrem følelsesmæssig tilstand. Som en måde at håndtere ekstrem vrede på, anbefaler psykoeksperterne at vi dyrker en sans for humor om livets luner og indtager en holdning af underholdt løsrivelse over for os selv.

Det er også 'Aristoteles' opfattelse, når han roser den person, der har et "blidt temperament". Latter og humor kan virkelig fremme mådehold og reducere ekstrem følelsesmæssig intensitet.

love smile

En sådan underholdt løsrivelse kan også forhindre besættelse (og afhængighed), som er karakteristisk for ekstrem frem for moderat adfærd. 

På samme måde kan humor reducere eller fjerne skam.

At grine af os selv tjener til at distancere os fra en skamfuld situation. Et nyt perspektiv hjælper også med at reducere det niveau af skam, vi føler, og til at henvise til et mindre, trivielt niveau.

En sådan afstand reducerer betydningen af ​​den skammelige situation og mindsker følelsesmæssig intensitet. 

Humor og romantisk kærlighed 
Tænk dig rigtig godt om inden, og til hvem du fyrer den her af til.
“Din kone har en fantastisk sans for humor; i går fortalte jeg hende en vittighed, og hun faldt næsten ud af sengen."

Hvad er formålet med et "Humorgram" fra Smiling-Love.
Humorens betydning i negative følelser er at forhindre en stressende situation i at fortsætte eller eskalere. Humorens hovedfunktion i positive følelser er at fremme individets opblomstring.

Create your free profile » Humor signalerer ærlighed, især når de mest dybtgående spørgsmål i vores liv citeres med humor. Det involverer også overdrivelse, som kan føre til en forherligelse af sandheden og dermed til bedrag. Følsomheden forbundet med humor indikerer omsorg for andre og den følsomhed er også forbundet med at tage andre alvorligt. En sans for humor indikerer, at vi har det godt med os selv, mens vi ikke tillægger os selv for stor betydning.

love smile

Spontanitet og lethjertethed er væsentlige aspekter i livet og i romantik, men de indebærer ikke, at forhold er trivielle eller useriøse. Vi har alle brug for oplevelser, der er ubekymrede og u-præcis for at balancere stress og belastninger i vores liv.

Det gælder også, og måske mere i den romantiske verden.

Både mænd og kvinder foretrækker en Partner med et smil og "en god sans for humor". Undersøgelser har dog vist, at mens mænd understreger vigtigheden af ​​deres partners modtagelighed for deres egen humor, værdsætter kvinder humorproduktion og modtagelighed lige meget. Kvinders vurderinger af potentielle partneres humor er forudsigelige for deres romantiske interesse. Desuden rapporterede personer, der var mere tilfredse med deres forhold, brugen af ​​højere niveauer af humor. Humor og en lethjertet holdning ser ud til at være vigtige aspekter for mange romantiske forhold.

love smile

Studier har vist, at når to fremmede mødes, har humor og et smil stor betydning og jo mere en mand forsøger at være sjov, og jo mere en kvinde griner af mandens humoristiske påfund, jo mere sandsynligt er det, at kvinden vil være interesseret i at date.

Det omvendte var ikke tydeligt for kvinder, der forsøgte humor, men mere at kvinden forstår humoren.

En endnu bedre indikator for en potentiel romantisk forbindelse er dog, hvis de begge griner sammen.

Af natur er humor ikke en joke. Humor og værdien består, i dens funktion og den stærke indflydelse på følelser der påvirker vores adfærd. I den forstand ligner humor kunst; både ved at trækker opmærksomheden væk fra hensigten og gør os derved i stand til at se på virkeligheden fra et afslappet og anderledes perspektiv. Humor gør det muligt for os at slappe af og samtidig påpege at virkelighedenkan ses og opfattes fra flere vinkler. Humor har også sin positive effekt i romantiske forhold. Humor øger relationstilfredsheden og den gør os i stand til bedre at håndtere konflikter og skaber behagelig og afslappende generel atmosfære.

love smile

I Feb. 2018 gennemgik jeg en større operation. Man får lige en beroligende sprøjte og en portør kører dig i venteposition lige uden for operationsstuen.

Døren stod på klem og jeg hørte inde fra stuen at fem kirurger stod og diskuterede hvilke kategori mennesker der var lettest og mest ukompliceret at operere.

Den første kirurg siger:
Jeg ser helst bogholdere og revisorers på mit operationsbord, når du åbner dem er alt nummereret, lige til at gå til.

Den næste kirurg svarede:
Tjahh? måske, men så skulle i prøve en Elektro teknikker, indeni ham er alting kodet med farver og Nr.

Den tredje kirurg responderede herefter:
Njahh? - Jeg foretrækker nu bibliotekarer, inden i dem er alting ordnet alfabetisk.

Den fjerde kirurg stemte nu i:
I ved ?,? - - der er nu noget ved bygningshåndværkere. De brave gutter forstår altid hvis du har et par dele i overskud når du har samlet dem.

Men den femte kirurg satte dem alle til vægs da han sagde:
I tager alle helt fejl, Politikere er absolut de nemmeste at operere.
Der er ingen hjerte, Ingen hjerne, ingen nosser, ingen anger, ingen følelse.
And, no matter where the head or ass is placed!!!

Din kærlighed belønnes af: DatingReward.com »